L'Art de Tancar Situacions.

 
Atreveix-te a millorar la teva vida.
 
Per poder obrir noves etapes a la vida, primer cal tancar aquelles que resten obertes. Tothom tenim temes per tancar, relacions no resoltes, situacions que arrosseguem de les quals ens sentim culpables, o senzillament que hem aparcat o ignorat. Totes aquestes situacions són una càrrega i ens dificulten manegar-nos amb èxit.
 
I encara que sabem que és així, de vegades tenim dificultats per sortir de la nostra zona de confort i adaptar-nos als canvis, i malgrat la por, la sensació de buidor, la frustració o la culpa que podem sentir, preferim ignorar aquesta realitat i la tapem ràpidament creant nous vincles i addiccions de tota mena, o senzillament vivint d'esquena. Lamentablement aquesta actitud ens impedirà superar i aprendre dels temes pendents.
 
Aquest Taller té com objectiu ajudar als assistents a donar un impuls que els permeti  concloure aquests processos oberts, aprenent a extreure les lliçons positives d'aquestes situacions, transformar el dolor i la càrrega en un aprenentatge i un bagatge, en un motivador per seguir endavant, gaudint amb plenitud d’un present lliure de càrregues.
 
 
METODOLOGIA
 
El curs consta de 20 hores dividides en un cap de setmana, des de divendres al vespre, fins diumenge a la tarda.  
 
El taller és totalment pràctic i vivencial, es realitzaran exercicis d'autoconeixement, relaxacions i visualitzacions, aprendràs a alliberar-te dels teus bloquejos emocionals, fluiràs a través de la música i la dansa. Molts dels exercicis seran a la natura, on gaudiràs d’un entorn inigualable que et permetrà desconnectar de les rutines. Tot plegat per ajudar-te a prendre consciència, a connectar amb el teu ser profund i així començar a tancar aquelles portes que t’impedeixen obrir totes aquelles altres que estan esperant ser obertes.


“Ves amb compte amb el que desitges, es pot convertir en realitat.”

Oscar Wilde.
 

 

 

 

 

 

 
 

Tancar per poder-te obrir a noves experiències

 
 
A CÀRREC:

 
ADREAT A:

Qualsevol persona interessada en el seu procés de creixement personal, que vulgui tancar temes pendents i aprofundir en la seva consciència.   
 
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A:

info@nouespiral.org
977 34 33 00

 
 

 

 


Carles Romero Martínez

Olga Villena Fresquet

 

977 34 33 00 / 679 784 941

info@nouespiral.org