Psicologia per a la Gent Gran a Reus.

 
Maduresa, regressió o una forma diferent d’afrontar la vida.

 
La majoria de gent espera que l’experiència de la vida els hi ensenyarà a ser forts des d’un punt de vista emocional, la capacitat per afrontar millor les adversitats i les pèrdues que constitueixen el preu d’estar vius. Però la realitat resulta ser força diferent i cap estudi mai ha demostrat que l’experiència de vida porti implícita maduresa.
 
L’atenció psicològica a les persones d’edat avançada, no ha estat suficientment tinguda en consideració, creient en molts casos que les intervencions rarament produïen canvis significatius en els pacients.
 
I l’única cosa certa és que les persones grans tenen les mateixes necessitats que les que són més joves.
 
Els traumes, la culpa i els dols no elaborats constitueixen l’eix del patiment emocional de totes les persones. En les persones d’edat avançada l’increment de pèrdues associades tant amb l’edat (capacitats físiques i intel·lectuals) com pel fet d’haver-ne patit un major nombre a l’haver viscut més anys, converteix a aquest col·lectiu de persones en un grup especialment vulnerable.
 
Els anys d’experiència donant una atenció personalitzada a persones d’edat, constitueixen l’esperit del treball terapèutic que oferim des de Nou Espiral.
 

 

 


Un tracte humà d'igual a igual.

 
Des de Nou Espiral t’oferim:
 
- Un espai i un temps per a poder compartir el teu estat i el teu dolor.
 
- Acompanyament en els processos de dol.
 
- Suport emocional davant de la malaltia.
 
- Suport emocional als familiars de persones amb demència.

 


Carles Romero Martínez

977 34 33 00 / 679 784 941

carles@nouespiral.org